etusivu
minä itse
palautetta
vieraskirja
English

Tero Lehto


Jouluaattona porealtaassa EspanjassaYhteystiedot

GSM
Sähköposti / Windows Live
IRC
+358 40 5178887
tero@lehto.net
ebo / ircnet

Pari sanaa minusta

Olen 29-vuotias espoolainen, joka harrastaa töitään ja sivussa vähän elämääkin. Työnantajani on Sanoma Magazines Finland ja Tietokone-lehti, jossa vastaan www-sivujen Linux-, PDA- ja Windows-softatarjonnasta, lehden ja web-sivujen tuoteuutisista, cd-levyprojekteista sekä osallistun Tietokone.fi-palvelun mobiili- ja web-kehitysprojekteihin, kuten Tietokone Mobit Series 60 -puhelimille.

 Lisäksi kirjoitan juttuja erityisesti mobiililaitteista ja -tekniikoista, esimerkiksi puhelimista, kämmenmikroista ja langattomista datayhteyksistä.

Päätoimen ohella olen kirjoittanut MikroBitin ja Pelit-lehden artikkeleita sekä hoitanut freelance-pohjalta muutamia www-sivuprojekteja. Jos kiinnostaa tarkemmin, katso CV tai kooste lehtijutuistani ja projekteistani.

Vapaa-aikaa vietän netissä, säädän koneiden ja kotiverkon kanssa, katson DVD-leffoja ja käyn elokuvissa. Luen paljon lehtiä, säännöllisesti tekniikka- ja talouspainotteisesti ITviikko, Talouselämä, Tekniikka & Talous, Tietoviikko, Pelit, T3 ja Wired. Yleislehdistä luen Hesaria (netistä), Newsweekiä ja Timea.  Pelikoneina toimivat kotona Xbox ja muualla Nokia N-Gage. Matkustaminen on myös mieluinen harrastus lomilla.

P.S. Tunnemmeko toisemme ammatissa tai yksityisesti? Jos kyllä, liity verkostooni tai lue lisää LinkedIn.com:sta.


etusivu - minä itse - CV - palautetta - vieraskirja - English

Google-haku
Etsi WWW:stä Etsi lehto.net:stä