[ Siirry blogin etusivulle ]

maanantai, joulukuu 01, 2008

Android-puhelimesta ensivaikutelmia

T-Mobile G1:stä eli HTC:n valmistamaa Google Android -puhelinta ei saa virallisesti Suomessa luultavasti ennen ensi kesää, mutta laitteita on jo tilailtu ja tuotu tänne netistä. Kenneth Falck on näemmä julkaissut kokemuksiaan blogissaan. Käyttöliittymä saa varovaisesti kehuja, mutta Androidin SDK eli kehitystyökalut eivät Kennun mielestä ole vielä Googlen laatukriteerien tasolla.

Toinen näkökulma käyttöliittymään. Fjordin konsulttina työskentelevä Christian Lindholm on myös kommnentoinut Android-kokemuksiaan. Hän työskenteli aiemmin Nokiassa muun muassa S60-käyttöliittymän ja Lifeblogin parissa.

Muualta Androidista löytyy kosolti arvioita netistä.

Tunnisteet: ,

Kommentit: 1

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Pääsin hieman räpeltämään laitetta kaupassa.

Olin lukenut että laitteen kuoret ovat vanhakantaiset, mutta ulkoasu ja tuntuma olivat silti hämmästyttävän kehnot. Sammutettuna G1:stä saattaisi luulla lasten leluksi - halvaksi sellaiseksi.

Android itse oli toki toinen juttu.

mkh

tiistai, 02 joulukuu, 2008  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle