[ Siirry blogin etusivulle ]

tiistai, elokuu 05, 2008

Macin iSync-tukea uusille puhelimille

En vielä ainakaan käytä Macia, vaikkakin tilanne saattaa muuttua pian, joten tämä vain vinkkinä yleisesti.

Saksalainen Nova Media tiedotti laajentaneensa iSync-plugininsa tuen useille uusille Nokian ja Sony Ericssonin puhelimille.

Nokian laitteista tuen saavat iSync-pluginin 6.2-veersiossa 6124 classic, E66, E71 ja N78. Sony Ericssonille tuki tulee yli 30 puhelimelle. Kaikkiaan se tukee valmistajan mukaan 190 puhelinta BenQ-Siemensiltä, Motorolalta, Nokialta, Samsungilta ja Sony Ericssonilta.

Yleensä ottaen kännykkävalmistajat eivät itse juuri tue Macia, mutta Nokialla on sentään Mac-työkaluja mediatiedostojen hallintaan.

Päivitetty klo 08:46: Ennen kuin Nova Medialle maksaa noin 10 € iSync-tuesta, kannattaa tarkistaa toimisiko Nokian tarjoama synkronoinnin tuki.

Tunnisteet:

Kommentit: 5

Anonymous jk kirjoitti:

Ainakin nokia tarjoaa iSync tukea sivuillaan. Sieltä vain latailemaan -> http://www.nokia.fi/A4813945.

tiistai, 05 elokuu, 2008  
Blogger Tero Lehto kirjoitti:

Nova Media kehuu omaa iSync-tukeaan kattavammaksi, mutta sitä en ole siis vielä testannut. Pitääpä kuitenkin linkittää Nokian sivuille. Siellä näyttää olevan tuettuna uusimmatkin laitteet.

tiistai, 05 elokuu, 2008  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Jos vain tietokoneista on yhtään perus maccikäyttäjää enempää ymmärtänyt, on esim. e71 syncronointi iSyncin kanssa onnistunut jo pitkään...ja ihan ilmaiseksi.

tiistai, 05 elokuu, 2008  
Anonymous Teemu kirjoitti:

Harmillista, että Applelle tuottaa kovasti vaikeuksia pitää iSync ajan tasalla... Kyseessä kuitenkin varsin tärkeä ohjelma...

keskiviikko, 06 elokuu, 2008  
Anonymous jk kirjoitti:

Kyllä se iSync tuki suht nopeasti nykyään tulee. Kannattaa katsoa Nokian europe sivuilta, mikäli suomen sivut ei vielä tunne.

torstai, 07 elokuu, 2008  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle