[ Siirry blogin etusivulle ]

sunnuntai, kesäkuu 22, 2008

S60-puhelimesta Windows-kaukosäädin

Olen haaveillut pitkään saavani S60-kännykästä kaukosäätimen Windowsille, esimerkiksi PowerPoint-esitysten ja WinAmpin hallintaan. Kaikenlaisia softia olen kokeillut, mutta asennus on epäonnistunut tai käyttö on ollut kökköä.

Löysin taas uuden ehdokkaan, Mobile BT Remote. Ohjelmasta ei kuitenkaan ole tarjolla demoa, ja se näyttää vaativan jonkun laajennuskilkkeen Windowsiin. Laittakaahan vinkkejä jakoon, jos hyvä ohjelma on tiedossa.

Yritin joskus myös Psilocin ohjelmalla tehdä kännykästä infrapunakaukosäätimen televisiolle ja muulle viihde-elektroniikalle, mutta se epäonnistui irda:n lyhyen kantomatkan takia. Nyttemmin irda-tuki näyttää jääneen useimmista laitteista pois.

Tunnisteet:

Kommentit: 9

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Salling Clicker 3.5 ohjelmaa kannattaa kokeilla
http://www.salling.com/

sunnuntai, 22 kesäkuu, 2008  
Blogger Demens kirjoitti:

Kokeilin kyllä kaikenlaista aikoina menneinä koneen ohjausta varten kännykällä. Mutta sen jälkeen kun sain kaverin mediacenter-koneen mukana tulleen kaukosäätimen, päädyin vain ihmettelemään että miksi edes yritin.

Tuo kaukosäädin on kuitenkin jatkuvasti päällä, patteri kestää, toimii radiolla ja on aina valmis ja ei ikinä sekoile.

Noista kokeilluista erikoismaininnat saa ControlFreak symbianille http://www.mtvoid.com/screenshots.html

ja kotva sitten julkaistu sideshown beta WM-laitteille http://on10.net/blogs/sarahintampa/Windows-SideShow-for-Windows-Mobile-Beta-Released/

sunnuntai, 22 kesäkuu, 2008  
Blogger Teemu kirjoitti:

Psiloc Wireless Presenter osaa lähes kaikki samat jutut kuin löytämäsi ohjelma, mutta on ilmainen ainakin E51:n omistajille.
http://europe.nokia.com/A4546190

ControlFreak oli loistava ohjelma ja on sääli että tekijät eivät ole päivittäneet sitä s60 3rd ed. alustalle. Olen harkinnut jopa vanhan älypuhelimen hankintaa ihan pelkäksi winamp-kaukosäätimeksi...

tiistai, 24 kesäkuu, 2008  
Anonymous Wautsi! kirjoitti:

Aikoinaan yksi puhuja vaihteli PowerPoint-kalvoja puhelimensa avulla. Innostuin haluamaan itselle samanlaista mutta juttu unohtui. No nyt se halu heräsi henkiin. Mahtaako kukaan tietää mikä noista vaihtoehdoista sopisi Nokian E61i malliin? Toki surffaan noi läpi mutta jos jollakin on jo kokemusta tuon puhelimen suhteen niin haluaisin kovasti kuulla.

tiistai, 24 kesäkuu, 2008  
Anonymous Pekka kirjoitti:

Salling Clicker on hyvä ainakin powerpoint-ohjaukseen. Itselläni on E61i ja hyvin pelittää.

tiistai, 24 kesäkuu, 2008  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Itse käytän myös Salling Clickeriä P990:ssani, hyvin toimii. Varmaan samaan tyyliin S60-puhelimissa...

keskiviikko, 25 kesäkuu, 2008  
Anonymous Wautsi! kirjoitti:

Pekka, kiitos vinkistä! Kokeilenpa saman tien tuota Salling Clickeria.

lauantai, 28 kesäkuu, 2008  
Anonymous Olli Mikkonen kirjoitti:

Itselläni on käytössä WMouseXP (www.clearevo.com/wmousexp/), joka on verrattain simppeli, mutta toimii mainioisti XP:n ja n80:n välillä.

lauantai, 12 heinäkuu, 2008  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

http://www.bluetoothshareware.com/bluetooth_remote_control.asp tämmöinen ainakin toimii minun n81-luurissa joten eiköhän se myös muissakin s60-puhelimissa toimi

keskiviikko, 16 heinäkuu, 2008  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle