[ Siirry blogin etusivulle ]

maanantai, tammikuu 28, 2008

Huhuja korjatusta Nokia E90:stä

Blogit kohisevat siitä, että Nokia E90:stä olisi viimein tulossa korjattu versio, jossa näppäimistön ja näytön suunnittelumoka olisi korjattu. All About Symbian linkkasi toiseen blogiin, jossa on tästä väitetystä "E90 v2:sta" kuvakin.

Kyse on siis ollut siitä, että noin kuukauden käytön jälkeen E90:n iso sisänäyttö on naarmuuntunut, koska se on ottanut kiinni näppäimistöön.

Nokia ei ole tiedotusvälineille myöntänyt ongelmaa, vaikka vika on ollut esimerkiksi lainalaitteessa, joka on kiertänyt toimittajilta toiselle. Mikrofonivika sen sijaan myönnettiin, koska se saatiin jo aiemmin korjattua.

Nokian Flagship Store Helsingissä on myöntänyt asiakkaille ongelman, muttei ole pystynyt aiemmin tarjoamaan korjausta. Kenties siis nykyiset asiakkaat saavat jatkossa tuon korjatun mallin takuuvaihdossa. Nokia E90 on sen verran kallis laite, että takuuvaihto lienee paikallaan, jos korjaus on kohta tiedossa.

Tunnisteet:

Kommentit: 3

Anonymous Japex kirjoitti:

Tämän linkin kautta löytyy pientä tilastoa nokia E90:stä ja sen muutamasta "ominaisuudesta" mm. näytön naarmuuntumisesta.

http://www.atk-protek.com/kysely

28 tammikuu, 2008 10:10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Nokian muiden muassa pitäisi lopettaa tuo nykytouhu jossa ainoana tavoitteena tuntuu olevan se että uusia puhelinmalleja pystytään suoltamaan markkinoille kiihtyvällä vauhdilla. Seuraus on se että puhelimet ovat sekä firmikseltään, oheisohjelmistoltaan, ergonomisesti, käyttöhjeiltaan että näköjään koko suunnittelun osalta enemmän tai vähemmän keskeneräisiä.

28 tammikuu, 2008 10:35  
Blogger ViTz kirjoitti:

Pientä pysyvää näppäinten jälkeä on kyllä omankin E90:in sisänäytössä.
Sikäli kummastelin Steve Litchfieldin postausta, sillä eikö kyseessä olisi kolmas revikka e90:stä?
Oma luurini on hankiuttu joulukuussa, ja erona alkuperäiseen julkaisuun on sisänäytön poistettu heijastussuojakaljo, ja erillainen viiste näppäimistön etureunassa. Sekä
tietenkin korjattu mikrofoni.

28 tammikuu, 2008 11:45  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle