[ Siirry blogin etusivulle ]

maanantai, joulukuu 03, 2007

Joko on pikkukommunikaattorin aika?

Nokia julkistaa huomenna uusia tuotteita. En ole ehtinyt seurata venäläisten ja muiden huhufoorumeita, mutta odotettavissa lienee lisää Nseries-laitteita (joista useampikin GPS-tuella), kenties viimein E90 Communicatorin kevennetty ja pienempi pikkuveli ja sitten jotain köyhien maiden tuotteita. Onko parempia arvauksia?

Lähteeni analyytikko- ja tukkufirmoissa sanovat, että E90:stä on aivan varmasti tulossa kevennetty versio. Nokian viestinnästä taas sanottiin, että uudesta kommunikaattorista ei ole suunnitteilla pienempää versiota. Voihan olla, että pikkukommu tulee siis ilman "Communicator"-leimaa. Eihän myöskään Nokia 9300(i) ole kommu, vaan älypuhelin.

Huomisessa tilaisuudessa oletettavasti kuullaan myös lisää N-Gage-pelisovelluksen lanseerauksesta, joka siirtyi joulukuulle. Ja kenties Nokia Music Store laajenee?

Kommenteissa saa jatkaa spekulaatioita.

Tunnisteet: ,

Kommentit: 10

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Odotan itse eniten jotain pikkuluuria jolla saa ne oikeat YouTubet ja muut flashmateriaalit tsekattua mobiilisti. Se kiinnostaa paljon enemmän kuin mitkään kosketusnäytöt tms. Saapa nähdä mainitaanko siitä Flash Lite 3:sta mitään.

03 joulukuu, 2007 16:04  
Anonymous Ilari kirjoitti:

Jos vaikka julkasisivat ongelmattoman E90:n ensimmäisenä. Sitä tässä on odoteltu kohta puoli vuotta. Uhkaa pahasti jäädä viimeiseksi Nokialaiseksi minun kohdalla.

03 joulukuu, 2007 16:15  
Blogger Tero Lehto kirjoitti:

Minusta Nokia kaipaa lisää hyviä QWERTY-laitteita etenkin nyt, kun myös E70 on "elinkaarensa loppuvaiheilla".

Jokin HTC TyTN:n tai TyTN II:n tyyppinen laite voisi toimia, ja sellaistahan Nokia E80 -huhut ennakoivat taannoin.

03 joulukuu, 2007 20:34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Toivottavasti tulis Tytn II klooni. Olen itse katsellut sitä seuraavaksi puhelimekseni mutta pari asiaa on askarruttanut.

-Englannin kielinen käyttis ( no nopeasti siihen tottuu)
-Huono kamera
-ei ääkkösiä

Jos noksu tekis vastaavan niin no okei se ei toimis ekaan puoleen vuoteen kunnolla mutta olis suomisofta ja suomipuhelin.

Toisaalta taas olen alkanut inhoamaan Symbiania kun esim. kalenteri on todella huono uudessa kommussa ja itselläni olevassa E61i:ssä

03 joulukuu, 2007 21:12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Ei ne asiat siellä microsoftin puhelimaassakaan niin ruusuisesti ole, mutta kunhan vaan omalla rahalla ostatte niin huomaatte.

04 joulukuu, 2007 00:18  
Blogger Tero Lehto kirjoitti:

En ole ostanut Nokia-luurejakaan omalla rahalla, ja hyvin niiden kriittinen arviointi sujuu. Miksi HTC:t olisiivat eri asia?

Mitä tulee TyTNinään, ainakin II-mallissa ääkköset saa todella sujuvasti Fn-näpin kautta. Eivät ne tosin aivan yhtä hienosti tule kuin Nokian QWERTYissä. Olen aina arvostanut sitä, miten Nokia tukee paikallisia näppäimistövariaatioita.

Huom. Poistin yhden duplikaattikommentin.

04 joulukuu, 2007 01:14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Itse olen suunnannut katseeni N810 suuntaan. Olikos Nokian linux-surffilauta nyt kehitysvaiheessa kolme? Josko sitten neloseen tai vitoseen saataisiin se puhelinkin ympättyä. Tekniksesti tämä ei ilmeisesti tähänkään asti ole ollut mahdotonta.

04 joulukuu, 2007 07:35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

>Toivottavasti tulis Tytn II klooni

Mikä tuossa rakenteessa on hyvää, Communicaattorit ovat aina olleet varsin hyviä puhelinkäytössä, Tytn rakenteella puuttuisi kokonaan puhelin näppis, sitä en tiedä mitä herkkua liukunäppis tarjoaa, tosin aukeavalla communicator rakenteella tilaa isommalle näytölle, tytyn versiossa taasen ei tarvita kahta näyttöä, kummassakin joutuu softa tekee näytön scaalauksia.

04 joulukuu, 2007 08:40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Mitäs malleja se nokia nyt sitten julkisti? En ole missään tarinaa huomannut

04 joulukuu, 2007 20:36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Ainakin Nokia 3110 Evolven

05 joulukuu, 2007 08:39  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle