[ Siirry blogin etusivulle ]

keskiviikko, marraskuu 14, 2007

.NET CF -sovelluksia S60-alustalle

Red Five Labs on saanut viimein beta-julkaisuna jakoon.NET CF -tuen S60 3rd Edition -alustalle. Toimiessaann ja toteutuessaa se voi merkittävästi parantaa S60:n sovellustukea, sillä .NET-arkkitehtuurin ja Microsoft Visual Studion hallitsevia kehittäjiä on rutkasti enemmän kuin Symbian C++ -osaajia.

Tokihan myös Nokiassa on tehty töitä S60-kehityksen helpottamiseksi.

En ole vielä päässyt kokeilemaan onko tuosta johonkin, mutta kommentoikaa kokemuksianne.

Tunnisteet: ,

Kommentit: 2

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Joo, Visual Studio faneille on näkyvissä hiukan valoa putken päässä. Toivotaan, että .NET CF-tasoinen Net60-ohjelman kehitys totetuisi edes JME-tasoisena.

14 marraskuu, 2007 18:28  
Anonymous Jani Saarinen kirjoitti:

Viime kuussa olleessa Smartphone showssa jutustelin Red Fiven kaverin kanssa, ja lupaavammalta tämä projekti ainakin paperilla näytti kuin esim Appforgen Crossfire, joka oli samankaltainen tuote sillä erotuksella, että se käytti omia komponentteja .NETin sijaan, ja rajapinnoista oli toteutettu vain osa.

Minulla oli kyseenalaien kunnia tehdä meidän firmalle pilotti projekti Crossfirellä. Appforgehan sitten meni loppuviimein nurin (Oracle osti ainakin IPR:ät) projektin loppuvaiheessa.

Toivotaan että Red5:n pojat ovat viimeistelleet tämän tuotteen paremmin ja dokumentaatiota löytyy paremmin kuin Crossfirellä.

23 marraskuu, 2007 07:28  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle