[ Siirry blogin etusivulle ]

sunnuntai, marraskuu 04, 2007

Kännykkämainontaa MobileMondayssa

MobileMonday Helsingin huominen ohjelma lupaa kiinnostavia esityksiä mobiilimainonnasta, kun Hasan & Partnersin, Helsingin kauppakorkeakoulun, Nokian tutkimuskeskuksen (NRC) ja Veikkauksen miehet kertovat näkemyksistään.

Tilaisuudessa kuullaan myös lisää Blykistä, mainoksia vastaan mobiilipalveluita 16–24-vuotiaille nuorille tarjoavasta operaattorista.

Mitä mobiilimainonta oikeastaan edes on? Bannereita pienellä näytöllä? Sponsoroituja tekstiviestejä? Kiinnostavia pisteitä GPS-navigaattorin kartalla? SMS-suoramainontaa? Kenttä on aika moninainen ja jakamatta.

Ja kuka rahat saa? Halukkaita ottajia on, kuten hakukoneet hallitseva Google, kännykkäyhtiö Nokia tai operaattorit kuten TeliaSonera, jotka voivat verkon tasolla puskea mainoksensa mihin tahansa web-sivuille.

Tilaisuus alkaa Stockholm Diskotekissä klo 17:30 ja on maksuton, mutta ilmoittautua pitää etukäteen.

Tunnisteet: