[ Siirry blogin etusivulle ]

keskiviikko, lokakuu 17, 2007

Nokia N810 vaikuttaa lupaavalta

Juuri julkistettu Nokia N810 Internet vaikutti ensimmäisten kokeilujen perusteella sangen lupaavalta. Tuoreita ensivaikutelmia on työblogissani. Tein siitä myös uutisen.

Lyhyesti tiivistettynä Internet Tablet siirtyy selvästi kohti suurempia yleisöjä. N810 sai heti innostumaan, vaikka edeltäjät N800 tai 770 eivät heti sytyttäneet. Tärkein uudistus on tietysti tekstinsyöttöä helpottava QWERTY-näppäimistö.

Tunnisteet: ,

Kommentit: 7

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Mutta oi miksi tätä upeaa ilmestystä ei saa puheominaisuuksilla? On paljon muotoilussa HTC Kaiseri mutta lisätkää oi nokian profeetat tuohon laitteeseen kaikki 3g jutskat ja ASAP

17 lokakuu, 2007 20:07  
Anonymous Ville Karinen kirjoitti:

Olipas tämä piristävä tuoteuutinen pitkään aikaan. Tai lähinnä tuo näppäimistö ja siitä huolimatta suht' kohtuullinen hinta ovat suurin juttu.

Tästä voisi ennustaa "eliitin" aina päällä olevaa kotikonetta, jolla voi tehdä kohtalaisesti arjen surffauspuuhia. Pieninkin kannettava on iso, eikä kannettavan näppäimistöstä pääse tarvittaessa eroon. Navigaattorimahdollisuus vahvistaa ostovirikkeitä, mp3-soittimen lisäksi. Aika oiva joulumarkkinatuote, jos todella ehtii.

17 lokakuu, 2007 22:06  
Blogger Rivitutkija kirjoitti:

Kyllä integroitu GPS on vähintään yhtä tärkeä toiminto kuin tuo näppis. GPS-toiminnallisuus sopii Tabletin kaltaiseen laitteeseen mainiosti. Itse olen käyttänyt 770:aa ja BT-GPS:ää navigointiin ja Tabletin iso näyttö sopii navigointiin hyvin.

Tosiaan lupaava laite, jos hinta olisi halvempi korvaisin oman yhdistelmän heti. Kyllä tuossa jo olisi potentiaalia hittituotteeksi.

18 lokakuu, 2007 17:25  
Anonymous Ville Karinen kirjoitti:

Kyllä integroitu GPS on vähintään yhtä tärkeä toiminto kuin tuo näppis. No joo, olin kyllä vähän subjektiivinen. Onhan se oiva toiminto tällaiselle entiselle? satunnaistietokoneelle.

18 lokakuu, 2007 20:04  
Blogger Juha Keskinen kirjoitti:

En nyt tiedä onko tuo näppäimistö niin hirveä mullistus jos vertaan, että mulla n800 ssa on jo näppäimistö tässä näytössä. "Näppäimetkin" tässä n800 on isommat, kuin n810 ssa. Sisäinen gps on kyllä plussaa ja uusi käyttöjärjestelmä tuo tietenkin uudistuksia.

19 lokakuu, 2007 06:18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Juupa,juu. Mitenköhän mahtaa toimia tuo bluetooth yhteys htc tytn kanssa? Nokia internet tablet 770 ja tytn ei ainakaan "ymmärrä" toisiaan.

19 lokakuu, 2007 09:01  
Anonymous Ville Karinen kirjoitti:

En nyt tiedä onko tuo näppäimistö niin hirveä mullistus. No ei se varmaan olekaan, jos N800:n näppis kerta toimii hyvin ja ruudulle jää tarpeeksi tekstiä kerralla näkyviin.

Näin mahdollisen ostajan näkökulmasta on epäilyttänyt maksaa 400 euroa tietokoneesta, jossa ei ole oikeaa näppäimistöä, mutta ei myöskään kunnollisia puhelin- tai nettiominaisuuksia.

19 lokakuu, 2007 09:28  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle