[ Siirry blogin etusivulle ]

lauantai, syyskuu 29, 2007

Nokia Maps 1.0 toimii sittenkin

Palaan täällä ja työblogissa käsittelemääni asiaan. En saanut Nokia Maps 1.0:aa ensin asennettua Nokia E70:een, mutta eilen se sitten onnistuikin. Aiemmin asennus jumiutui johonkin virheilmoitukseen, mutta se oli ilmeisesti joku satunnainen häikkä.

Näemmä nimimerkki veekoo oli jo kaksi viikkoa sitten kommentoinut ohjelman asentuvan E70:een.

En edelleenkään tiedä, miksei E70:lle ja useille muille S60 3rd Edition -malleille tarjota ohjelmaa Nokia Mapsin sivulla, vaikka ohjelma tuntuu toimivan ongelmitta. Ilmeisesti vanhempia malleja ei vain haluta enää tukea virallisesti

Hain siis Nokia Mapsin sivuilta E65:lle tarjotun version, ja ohjelma toimii E70:ssä ja Bluetooth-GPS-navigaattorin kanssa. Tärkein muutos näyttää olevan se, että GPS-signaalin tila näkyy nyt suoraan kartta- ja navigointitilassa. Uudessa versiossa on myös navigointipalvelussa kolmen päivän maksuton kokeiluaika.

Olen kuullut useilta käyttäjiltä kokemuksia, että smart2go.com:sta saatava versio toimii myös Windows Mobile 6.0:ssa, vaikka vain 5.0 onkin virallisesti tuettu.

'

Nokia Maps näyttää nyt GPS-tilan kätevästi heti kartta- ja navigointitiloissa.

Tunnisteet: ,

Kommentit: 2

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Hyvin toimii wm6:lla, mikesi toimisi wm5 ja wm6 ovat minun mielestä kyllä ulkoasua vaille täysin samaa huttua.

29 syyskuu, 2007 21:52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Tässä on jopa ajanmukaisimmat kartat ainakin täällä joensuussa, tuohon lähistölle viime kesänä rakennettu omakotitaloalue ei näy vertailukohteena olleissa route66 navigate7:ssä eikä tomtom6:ssa

01 lokakuu, 2007 22:59  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle