[ Siirry blogin etusivulle ]

lauantai, elokuu 18, 2007

SlingPlayer Mobile tulee S60:lle

Olisi aika houkuttelevaa saada TV-ohjelmat digiboksista kännykkään ja PC:lle. Nykyinen Handan CV-7800 -boksini ei sellaista tue. Päinvastoin, siinä on oikein erikseen rikottu USB-liitäntä yksisuuntaiseksi. Ethernet-liitäntää ei ole.

SlingBox olisi siis kiinnostava vaihtoehto, ja sille SlingPlayer Mobile for S60. Blogosfäärissä kohistaan, että ohjelman S60 3rd Edition -version beta-testaus laajenee USA:han. Tähän asti sovelluksen on saanut 3-operaattorin ("Tre") kautta Nokia N73:lle ja Windows Mobilelle. Nyt ohjelmaa tarjotaan siis E65:lle, N75:lle ja N95:lle SlingBoxin omistajille jenkkioperaattoreiden verkoissa.

SlingBoxia kauppaavat Suomessa Astoka ja QMC IPMedia, mutta heidän kauttaan ei ilmeisesti saa käyttöönsä S60-softaa. En tiedä miksei, luulisi sen tekevän vain hyvää SlingBoxin myynnille. Ilmeisesti tuossa on jokin valmistajan bisnesmalliin tai tuotteistukseen liittyvä juttu, jonka taka beta-testiä tehdään varovasti.

SlingMedian PR-tyyppi esitteli minulle ohjelmaa 3GSM-messuilla WLAN-verkossa, ja hienolta se näytti aiankin Pocket PC:llä. Suunniteltu yhteistyö Viasatin kanssa ei ole ymmärtääkseni vielä alkanut.

(via Darla Mack, Engadget ja monet muut)

Tunnisteet: , , ,

Kommentit: 2

Anonymous Ville Karinen kirjoitti:

Ei ümmarra, miksei (koti)serveriltä voisi striimata jo aatamin aikaiseen 3650:aan Real-streamia. Onko tässä edelleen (teennäisiä?) rajoituksia?

21 elokuu, 2007 19:37  
Blogger Tero Lehto kirjoitti:

Minä taas en ymmärrä, miten saisin videoni helposti RealVideo-palvelimen tukemaan muotoon, tai mistä saisin kotikäyttöön soveltuvan Real-palvelimen.

Mahtaako moista tuotetta olla olemassakaan?

Ensimmäinen ongelma minulla toki on TV-ohjelmien saaminen ulos digiboksista, jota Handan-boksini ei tue ilman hakkerointeja.

25 elokuu, 2007 22:25  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle