[ Siirry blogin etusivulle ]

tiistai, heinäkuu 24, 2007

Kokeiltua: S60 ja ilmainen tyrkkyposti

(Päivitetty 25.7. klo 01:09. Ilmaispalvelun postilaatikko on noin gigan, ei 100 megan kokoinen. Minun virheeni.)

Jatkona aiempaan blogimerkintään sen verran, että mail2web Live todellakin toimii S60:lle maksutta saatavan Mail for Exchangen kanssa.

Ilmaispalvelun juju on tietysti houkutella käyttäjät päivittämään maksulliseen palveluun postilaatikon täyttyessä. 100 Mt tila ei riitä nykyisin kovin pitkälle. Ilmaispalvelun gigan postilaatikko riittää aika pitkälle, ja tiedostoliitteet on sallittu 100 Mt asti.

Edelleen moni kaipaa helppoa synkronointia Gmailin kanssa.

Asensin mail2webiä kokeillakseni Mail for Exchangen PC:n kautta N95:een, tarkistin oikeat asetukset palvelun web-palvelusta (ks. "Control Panel") ja hetken päästä kalenterin ja sähköpostin synkronointi vaikutti olevan toiminnassa.

Nseries-laitteissa Mail for Exchange kertoo uusista viesteistä äänimerkillä. Eseries-laitteissa Mail for Exchange tuo uudet viestit aloitusvalikkoon eli "tänään-näkymään". Ohjelmaa pystyy käyttämään Nseries-laitteissa järkevästi vain mobiilioperaattorin verkossa, koska WLAN:n käyttäminen olisi valittava käsin.

Aiemman merkinnän kommenteissa nimimerkki Peter kertoi, että mail2webin kalenterisynkronointi tuntuu vielä toimivan miten sattuu. En ole pystynyt toistamaan tätä, koska kalenterini on heinäkuussa suunnilleen tyhjä. Pari testivaraustani siirtyivät ongelmitta.

Mail2webin synkronointia voi muuten käyttää siihenkin, että laitteen softapäivityksen jälkeen tai aivan uuteen laitteeseen saa palautettua kalenterinsa ja yhteystietonsa takaisin. Tämä on minulla usein haasteena, koska firman Exchangen kanssa synkronointi toimii vain fyysisesti toimistolla ollessa.

Joskus taannoin olen tehnyt kalenterin ja yhteystietojen siirtämisen Mobicalin avulla. Se toimi myös Nokian S40-puhelinten sekä Samsungin ja Sony Ericssonin puhelinten kanssa. En tiedä toimiiko se enää.

Tunnisteet: ,

Kommentit: 2

Blogger Demens kirjoitti:

Nyt on Lehto nukkunut. Minulla on ainakin mail2webissä 1024mt vapaata tilaa. (niin, ei siis ole edes mikään maksullinen versio)

Itse lähetän kierrätän gmail-boxin tuohon palveluun kännykkää varten, mutta pääasiallisesti käytän gmailia. Harmi että en ole saanut lähtevän osoitteen tunnukseksi gmail-tiliäni hämmennyksen estämiseksi.

24 heinäkuu, 2007 23:34  
Blogger Tero Lehto kirjoitti:

Pahus, ikävä virhe. Olin lukenut huolimattomasti:

"Tons of storage and send attchments up to 100 MB".

Tekevälle sattuu, ja sellaista. Korjaan tekstiä.

25 heinäkuu, 2007 01:10  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle