[ Siirry blogin etusivulle ]

tiistai, toukokuu 29, 2007

TV-ohjelmia striimattuna

WLAN-verkko kotona, koulussa ja työpaikalla, kiinteähintainen 3G-datapaketti muualla kotimaassa. Tähän suuntaan kaiketi "tehokäyttäjät" ovat menossa ja osa siirtynytkin jo.

Siihen liittyen säädin eilisillan töiden takia kahden Windows Mobile 5 -laitteen kanssa. Kokeilin siis niillä Pocket Live TV:tä, jota msmobiles.com hehkutti kovasti.

Kotona WLAN-verkossa osa kanavista ei avautunut lainkaan, mutta ABCj ja BBC toimivat hetken suorastaan hyvin. Soneran 3G-verkossa taas katselu tökki pahasti, koska kotonani on aika heikko kuuluvuus. Sen varmaan säännölliset vieraat jo muistavatkin aiemmista merkinnöistä.

Ohjelman kokeiluversio on aika torso. Siihen ei pysty kunnolla tutustumaan, kun katselu jo loppuu ja käyttäjää pyydetään ostamaan softa. Vaikea on ostaa, jos ei ehdi kokeilla toimiiko homma.

Aiemmin olen kokeillut Elisa TV:tä ja Soneran Mobiili-TV:tä, jotka tarjoavat kotimaisten TV-kanavien striimausta kännykkään.

Jotain näistä kaikista vielä puuttuu, sillä yhdestäkään en vielä maksaisi, enkä ole ottanut ohjelmia säännölliseen käyttöön. Ongelma voi olla kännykän liian pieni näyttö tai luontevan katseluasennon puuttuminen (vrt. jalusta N92:ssa ja muissa kännykkä-TV-malleissa).

Tunnisteet: ,

Kommentit: 1

Blogger JKK kirjoitti:

Oma setuppini:

Vista ultimate pc jossa media center softa ja pari terratecin usb tv sovitinta. Lisäksi Webguide joka näyttää nauhoitetut ohjelmat ja ohjelma oppaan ym. webbiselaimella.

Katselen siis live tv:tä, nauhoitettuja ohjelmia tai vaikka dvd:itä striimattuma mista tahansa, millä tahansa laitteella joka osaa näyttää wmv:tä

Olen käyttänyt yhdistelmää jo puolisen vuotta hyvin tyytyväisenä.

31 toukokuu, 2007 00:52  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle