[ Siirry blogin etusivulle ]

sunnuntai, toukokuu 27, 2007

PS3 toistaa S60-kännykkävideot

Kevin kirjoittaa S60 Multimedia Blogissa, että PS3 toistaa suoraan N95:llä kuvatut videot. N95 liitetään pelikonsoliin USB-liitännän kautta massamuistitilassa.

Tässä tulee siis ehkä odottamatonkin etu siitä, että Nokia on N95:ssä vaihtanut standardiin mini-USB-liitäntään. Sekin auttaa, että jonkinlainen yhteisymmärrys MPEG-4-formaatin videosta on saavutettu.

Minä olen toivonut, että saisin hyödynnettyä N95:n UPnP-tukea kotona olevan NAS-purkin kanssa, joka on kiinni WLAN-tukiasemassa. Toistaiseksi en ole keksinyt, miten tuo onnistuisi. N95 ei mitenkään näe UPnP-verkkojakoani, eikä D-Linkin NAS-purkki näe N95:sta.

Tunnisteet: , ,

Kommentit: 2

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

>N95 liitetään pelikonsoliin
>USB-liitännän kautta
>massamuistitilassa.

FP1 myötä tuli liitintä merkittävämpi parannus tuohon, eli luuri ei mene enään offline tilaan massamuisti tilassa. Tosin kortti ei ole silloin luurin käytettävissä.

28 toukokuu, 2007 14:11  
Anonymous Jukka Eklund kirjoitti:

PS3 softa 1.80 tukee sitten UPnP:tä eli pitäisi onnistua myös sillä katsoa kamaa N95:stä.

Tuo ongelmasi D-Linkin purkin kanssa kuulostaa hyvin tyypilliseltä UPnP-hommalta. Joskus aikanaan kun noita testailin niin vaikutti että jokainen implementaatio pitää testata ristiin kaikkien muiden kanssa. Taitaa olla vähän turhan väljä speksi.

28 toukokuu, 2007 21:55  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle