[ Siirry blogin etusivulle ]

maanantai, toukokuu 28, 2007

PDA-linkit.net taas toiminnassa

Mukavan määrän säännöllisiä vieraita kerännyt PDA-linkit.net on ollut kohta toista vuotta tuuliajolla, koska rakensin sen päivitystyökalun MS FrontPagella ja FPSE:lla, ja kun softa meni vanhan työkoneen mukana, oli sivu ulottumattomissani.

Olen edelleen Microsoftin työkaluissa kiinni, mutta softat ovat vaihtaneet nimeä MS Expression Webiksi ja SharePoint Serviceksi. Hyvä uutinen on se, että pääsin viimein korjaamaan toimimattomia linkkejä ja lisäämään uusiakin.

Microsoftin softa muun muassa pitää palvelinpäässä linkit synkassa ja tukee kevyitä tietokantajuttuja, joten en ole löytänyt sille hyvää korvaajaa. Vanhanaikainen sivujen päivittäminen FTP-clieentilla ei minua nappaa.

Jos joku tunnustaa sivua käyttävänsä, otan mielelläni vastaan korjaus- ja lisäysehdotuksia.

Ja jottei menisi vain oman linkkisivun puffaamiseksi, mainittakoon myös Ville Karisen "kilpaileva" linkkilista 4mobile.net/PDA.

Kommentit: 4

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Tunnustan käyttäväni, muutaman vuoden jo pitänyt S60:ssä selaimen aloitussivuna. Tosin siitä ei taida juuri hittejä sivuille kertyä kun käyttää cachea..

28 toukokuu, 2007 08:27  
Anonymous Markku kirjoitti:

FrontPage, yäk! Itse siirryin paria sivua ylläpitämään CMS:n avulla, esim. Website Baker on tutustumisen arvoinen kapine - päivitä sivut mistä tahansa. Eikä maksa mittää...suositella voin.

PDA:ta tulee käytettyä vain kotiverkossa joten juuri muuta ei tule tehtyä kuin tsekattua meiliotsikot. Töissä ei ole kovin tarpeen saada puhelimeen mitään tietoja mistään, kunhan puhelin toimii.

28 toukokuu, 2007 10:43  
Blogger Mikko kirjoitti:

Lisää "kilpailijoita" http://tasku.lista.fi/

28 toukokuu, 2007 14:01  
Anonymous Zache kirjoitti:

Tervetuloa vain "kilpailemaan", tilaa riittää ja tuo tasku.lista.fi:n toteutus on kiva. :)

31 toukokuu, 2007 18:34  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle