[ Siirry blogin etusivulle ]

perjantai, huhtikuu 06, 2007

Viinihaku kännykkään

Jotain tällaista olen kaivannut, viinihakua kännykkään. Tästä meinasin kirjoittaa aiemminkin, mutta oli niitä teknisiä vaikeuksia Elisan portaalin kanssa. Alkot ovat tänään kiinni, mutta ehkä kestätte huomiseen.

Löysin siis Elisan ja Viini-lehden palvelun (myös osoitteessa wap.viinihaku.fi), jolla voi etsiä viinejä hakusanoilla ja viinin tyypin (punaviinit, valkoviinit, roseviinit jne) ja rypäleiden (kevyen marjaiset, hedelmäisen marjaiset, hillomaisen runsaat, pehmeät espanjalaistyyppiset, jne) mukaan. Viinejä voi hakea myös enimmäishinnan tai pisteiden mukaan.

Tosin ei tämä palvelu ole aivan täydellinen minulle. Alkossa etsin viinejä sen mukaan, millaista ruokaa on tarkoitus valmistaa. Mikä olisi hyvä viini vahvasti maustetuillle pihveille? Entä tukevalle pataruoalle? Paistetulle lohelle? Savustetulle kampelalle? Tai kun olen löytänyt kiinnostavan viinin, sen tuotetiedoissa voisi kuvata, millaisille ruoille se Viini-lehden toimituksen mielestä soveltuu. Toivottavasti tällainenkin hakumahdollisuus lisätään.

Päivitetty klo 16:47: Huomasin muuten, etten pääse lukemaan tuotetietoja Soneran liittymällä (Sonera WAP -asetukset), mutta Elisan liittymällä toimii. Hurraa operaattoreiden väliselle yhteistyölle?! Tai sitten tekninen vika.

Tunnisteet:

Kommentit: 2

Anonymous Jaska kirjoitti:

Rohkeasti vain kokeilemaan viinejä yrityksen ja erehdyksen kautta, itse olen kuohuviinejä näin kokeillut.. mai pen rai..joka kerta eri pullo.. alkaa olla pulaa pulloista koska jokainen eri merkki tullut läpikäytyä jo..

08 huhtikuu, 2007 00:49  
Blogger Tero Lehto kirjoitti:

En vierasta uusien kokeilua, mutta olen tottunut hakemaani alkoni ruoan mukaan.

Alkon myyjät osaavat myös yllättävän hyvin suositella sopivia viinejä valikoimistaan.

08 huhtikuu, 2007 13:43  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle