[ Siirry blogin etusivulle ]

maanantai, huhtikuu 02, 2007

S60-laitteiden CPU-speksit julki

Nokian kehittäjäyhteisö Forum Nokia on näemmä julkaissut S60-laitteista aiempaa yksityiskohtaisemmat tekniset tiedot. Aiemmin yhtiö on pihdannut esimerkiksi tietoa suorittimen nopeudesta, jota on sitten laite laitteelta arvailtu tai selvitelty esimerkiksi JBenchmarkilla tai SPMarkilla.

(via S60 Multimedia Blog)

Tunnisteet:

Kommentit: 1

Anonymous Symbiatch kirjoitti:

Tarkoitat kai "Nokia on julkaissut muutaman uuden laitteen tarkemmat speksit", sillä vanhoista ei vieläkään tietoja saa.

Tuolla jo S60-blogeissa mainitsinkin että on aika säälittävää että esimerkiksi 7500:ssa on vain 64MB RAMia josta käyttis vie 72%. Softille jää siis 18MB! N93:ssa jo nähtiin miten ei voi edes täysikokoisia kuvia ottaa kun muisti loppuu heti, joskus vaikkei ole yhtään softaakaan ajossa.

E90:ssä sentään on 128MB RAMia josta 80MB vapaana softille, saisi sama yleistyä pian myös noihin ei-kommukkavehkeisiin.

03 huhtikuu, 2007 10:08  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle