[ Siirry blogin etusivulle ]

maanantai, maaliskuu 26, 2007

Uutisotsikoita blogiin

Koska kaikkea pientä nippeliä ja säätöä on kiva lisäillä, laitoin oikean reunan linkkipalkkiin TalouSsanomien yritysseurannasta mobiili- ja telealaan liittyviä pörssiyhtiöitä koskevia uutisotsikoita.

Mukana ovat Nokian lisäksi Elisa, TeliaSonera, useat elektroniikan sopimusvalmistajat, Satama, Sysopen Digia, jne. Epäilemätttä tuonne tulee myös muitakin kuin suoranaisesti mobialaan liittyviä uutisotsikoita, mutta tämän tarkempaakaan kohdistusta en ole huomannut kenenkään tarjoavan.

Raportoikaa, jos tuo ei toimi tai jos jokin olennainen pörssiyhtiö puuttuu.

Kommentit: 5

Blogger Mika kirjoitti:

Sinänsä melkoisen turha lisäys, koska jos noita haluaisi katsoa niin joutuu skrollaamaan sivua aikalailla alaspäin. Käytettävyys tässä kohtaa lähellä nollaa. Nuo pitäisi olla hyvin näkyvillä heti, kun sivulle tulee.

27 maaliskuu, 2007 10:02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Sen verran voisi tuosta oikeasta palkista marista lisää, että ainakin omasta mielestäni ylimpänä pitäisi olla nuo linkit kaikkiin blogimerkintöihin. Muutenkin käytettävyyden kannalta voisi järjestystä miettiä ehkä uudelleen.

27 maaliskuu, 2007 11:10  
Anonymous Jaakko Kuivalainen kirjoitti:

Mainos: Tuonne saa myös muita kuin pörssiyrityksiä. Tosin valmiiseen otsikkolistaan niiden lisääminen vaatii hieman harrastuneisuutta, jos ei siis halua kerätä uudestaan yrityksiä. Yritykset lisätään listalle 24 h kuluessa niiden ehdottamisesta. Löytyvät kohdasta Ei-listatut. Parannusehdotuksia otetaan vastaan. =)

27 maaliskuu, 2007 12:17  
Blogger bongaa kirjoitti:

Jos haluat filtteröidä uutisia hakusanojen perustella niiden määrän karsimiseksi, yhdistä uutisfiidit yhdeksi ja rakenna niille hakusanapohjainen filtteri Yahoo Pipes -palvelulla.

28 maaliskuu, 2007 14:03  
Blogger Tero Lehto kirjoitti:

Järjestystä on viilattava joo, nyt se on mennyt aikalailla sattumalta sen mukaan, mitä olen lisäillyt.

28 maaliskuu, 2007 22:28  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle