[ Siirry blogin etusivulle ]

torstai, helmikuu 08, 2007

Sony Ericsson W880i ihastutti


W880i (lisää kuvia)

Harvoin nykyään ihastun uuteen kännykkään ensisilmäyksellä, mutta tiistaina esitelty Sony Ericsson W880i oli ehdottomasti tällainen.
Keveyden ja ohuuden (valmistaja ilmoittaa 9,4 mm ja 71 grammaa) lisäksi siinä on hyvä näppäintuntuma ja komea metalliselta tuntuva pinta. W880i on tyylikkäin näkemäni kännykkä aikoihin.

Perusspeksit ovat kohdallaan, 3G-tuki (UMTS), 262k ja QVGA-näyttö, , W880i:n mukana tulee 1 Gt muistikortti (Memory Stick Micro M2), ja 2 Gt kortteja taitaa olla saatavana. 4 Gt kortteja on jo lupailtu.

Memory Stick M2 -korttivalinta tietysti johtuu Sony-taustasta. Se vähän harmittaa, kun microSD-kortteja olisi edullisemmin ja paremmin saatavana.

Rohkenen ennustaa W88i:stä jonkinlaista hittiä. 550 € hinta-arvio toki rajaa ostajakuntaa. Eikä tästä oikein saisi yrityskännykkää, mutta vapaa-ajan käyttöön kelpuuttaisin hyvin.

Sony Ericsson kutsuu W880:aa kevään tai peräti koko vuoden tärkeimmäksi tuotelanseeraukseen. Suomessa sitä on määrä markkinoida TV-mainoskamppiksella Hanna Pakarisen tähdittämänä

Kommentit: 6

Anonymous Sami Salmenkivi kirjoitti:

Mielipiteitä on moneen junaan. Mielestäni ainakin kuvan perusteella kännykkä on ruma. Laatikkomainen ja kömpelön näköinen, näppäimien mittasuhteet verrattuna puhelimeen j ruudun asettelu kokonaisuuteen ei toimi.

Olen kuintenkin sitä mieltä, että mielipiteiden jakautuminen on todella hyvä asia. Lähivuosina kun ollaan nähty (poikkeuksia lukuunottamatta) niin geneeristä, hajutonta ja mautonta designia puhelimissa, joilla ollaan yritetty miellyttää kaikkia.

Parempi, että yksi pitää paljon ja toinen ei ollenkaan.

torstai, 08 helmikuu, 2007  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

" W880i:n mukana tulee 1 Gt muistikortti (Memory Stick Micro M2), ja 2 Gt kortteja taitaa olla saatavana. 4 Gt kortteja on jo lupailtu." Tukeeko W880i yli 2Gt:n kortteja ? Useimmissa kännyköissä tuki loppuu juuri 2Gt.

Itse olen kyllästynyt noihin tavallisen näköisiin "luurimaisiin" kännyköihin. Olisi mukavaa, jos markkinoille tulisi kännyköitä, jotka muistuttavat enemmän kämmentietokoneita, gps-navigaattoreita tai Applen tulevaa kännykkää. Varsinkin näytön suhteellinen koko saisi olla suurempi - eli näyttö peittäisi mahdollisimman suuren osan laitteen etupuolesta ja "menetyt" näppäimet korvattaisiin esim. kosketusnäytöllä ja softanäppäimillä.

torstai, 08 helmikuu, 2007  
Blogger Tero Lehto kirjoitti:

Ulkonäöstä on tietysti monia mielipiteitä, mutta kannattaa ainakin katsastaa W880 livenä, eikä luottaa amatöörikuvaanan kuten minun heikkoihin otoksiin.

Minä suosin aina omia kuvia, vaikka ne olisivat kuinka huonoja, koska ne kertovat että olin paikalla.

Pressikuvista voi sitten katsella, millaista ilmettä valmistaja haluaa viestiä.

torstai, 08 helmikuu, 2007  
Anonymous Unabomber kirjoitti:

Tohon ei Nokia pysty. On kyllä syötävän hyvännäköinen.

perjantai, 09 helmikuu, 2007  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Itse ostin SE w880i puhelimen noin 2kk sitten. Ja olihan se aikamoinen ihastus loistavan mp3 soittimen kanssa. Mutta kuukauden jälkeen petyin pahasti, koska puhelimeen tuli kaksi vikaa ilman minkäänlaista fyysista rasitetta. Luuri alkoi kovalla äänenvoimakkuudella särisemään pahasti ja loppujen lopuksi puhelin ei vastaanottanut puheluita lainkaan antenni- tai järjestelmävian takia. Nyt olen ollut varapuhelimella reilun 2 viikkoa, eikä naurata.

Varoitan siis teitä tämän loistavan ulkokuoren omaavan puhelimen hankkimista, alla piilee heiveröinen kokonaisuus.

Kyseinen puhelin oli ensimmäinen muu kuin Nokialainen. Enkä tällä valinnalla pysty ainakaan kerskumaan. Seuraava puhelimeni ei ainakaan ole SE.

tiistai, 05 kesäkuu, 2007  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Olen eri mieltä kuin tämä anonyymi joka ei aio ostaa enää SEn puhelimia. 2kk ollut puh jo käytössä eikä mitään vikaa. N73ssa sen sijaan oli kaikki vialla ja nokialaista ei enää minulle tule!

tiistai, 12 elokuu, 2008  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle