[ Siirry blogin etusivulle ]

maanantai, joulukuu 04, 2006

MobileMondayssa kännyköiden benchmarkeista

Tänään näyttää olevan MobileMondayn ohjelmassa FON:sta (Marko Ahtisaari), Ericssonin näkemyksistä mobiiliviihteestä (Staffan Ljung) ja Futuremarkin mittaustuloksista kännyköiden suorituskyvylle (Petri Talala). Bonuksena tilaisuudessa vietetään myös MobileMondayn pikkujouluja.

Viime kuussa esiintyjät olivat kuulemma pitäneet kalvosulkeisissaan tuote-esittelyitä, kun aiheena oli siis Windows Mobile. Toivottavasti tänään esiintyjiä on ohjeistettu ruokkimaan yleisön tiedonjanoa muutenkin.

Nyt on kiireistä töissä, mutta yritän piipahtaa paikalla. Kännyköiden suorituskyyyn mittausta olen usein harkinnut. Pitäisikö tuotearvioissa kertoa tulos JBenchMarkilla tai SPMarkJava06:lla? Mistä tulos kertoo käyttäjälle ja ovatko tulokset vertailukelpoisia päätelaitteiden välillä Voiko jatkuvuuteen luottaa? Tai entä natiivisovellusten suorituskyky verrattuna Javaan?

Näiden kysymysten takia en ole vielä ainakaan aloittanut kännyköiden säännöllistä benchmarkailua. .

Digitoday sen sijaan veti tuloksista melko rohkeitakin johtopäätöksiä: paras 3D-tulos tekee parhaan 3G-kännykän. Tänään on siis DT:n mukaan tulossa julki uusia tuloksia.

Tunnisteet: ,

Kommentit: 1

Blogger Tero Lehto kirjoitti:

Eilinen MoMo oli sangen hyvä tilaisuus. Siellä tuli pari pientä uutispaljastustakin.

Tilaisuuteen oli Helsingissä ilmoittautunut järjestäjien mukaan 150 ihmistä, en laskenut kuinka moni saapui.

Yritän laittaa pointteja tännekin, joskin tänään koko päivä menee töiden ja illalla karkeloiden merkeissä.

05 joulukuu, 2006 07:25  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle