[ Siirry blogin etusivulle ]

maanantai, marraskuu 20, 2006

YouTube kännykkään

Kiitos vinkistä Kim Nybergille. Joku on virittänyt YouTubesta kevytversion kännyköille ja PDA-laitteille. TinyTube kuuluu toimivan hyvin ainakin HTC TyTN:ssä.

Kokeilin tätä nopeasti myös E70:llä WLAN-verkossa. Pienikokoisimmat videot latautuivat, mutta isoimmat eivät. Videot vaikuttavat olevan 3GPP-formaatissa.

Palvelu ei selvästikään tunnu olevan Googlen tai YouTuben kehittämä, joten saa nähdä kauanko se ehtii toimia.

Joka tapauksessa lienee vain ajan kysymys, milloin YouTubesta julkaistaan virallisestikin kännyköillä katsottava ja päivitettävä mobiilipalvelu.

Kommentit: 5

Anonymous zache_ kirjoitti:

Ah, joku sitten teki tuollaisen. Virallista GooTubea mobiililaitteille on luvattu rellata ensi vuoden puolella ja ainakin Mashable ja ZDnet on tuosta jotain pientä maininnut.

Suuri kysymys varmaan kuuluukin, että kun Google/Revver/sun muut videosaitit alkaa tarjoamaan kännykällä browsattavia videosaitteja ja tulee lisäksi kivoja RSS-feedejä joilla saada jutut automaattisesti syncronoitumaan gadgetteihin niin paljonko tilaa jää maksulliselle mobiilitelkkarille?

Best-of-Google videos vs MTV3 esim...

20 marraskuu, 2006 08:34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

...ja Pandora myös (toive).

Jos näitä flash-tekniikalla toteutettuja palveluja ajatellaan niin muitakin kuin YouTube:a voisi kaivata kännykkään - varsinkin, jos on mahdollisuus käyttää wlan-yhteyttä. Siis ainakin Pandora, ehkä Last.fm, jne.

20 marraskuu, 2006 17:21  
Blogger Karwin kirjoitti:

Tinytube sitten eilen suljettiin, kun isoveli otti yhteyttä. Justiinsa kun minun piti ladata Laura Voutilaista!

01 joulukuu, 2006 18:44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Kyllä ainakin tänään toimi kun testasin. Tosin vain google videos ja metacafe mukana...

18 joulukuu, 2006 09:35  
Blogger Karwin kirjoitti:

Tinytube keskusteli Youtuben.. tai Googlen kanssa ja palvelu avattiin viikossa uudelleen. Tosin Laura Voutilaista ei enää löydy :-(

11 tammikuu, 2007 14:29  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle