[ Siirry blogin etusivulle ]

perjantai, marraskuu 17, 2006

Nokia PC Suite 6.82

Kiitos vinkistä Samulille, PC Suite 6.82 on julkaistu Nokian laitteille. En vielä löytänyt julkaisuhistoriaa, mutta versionumerosta päätellen kyse on huoltopäivityksestä.

En ajatellut itse heti päivittää, koska vanha sanontahan on, ettei toimivaa kannata yrittää korjata. Kommentoikaa toki, jos asennatte uutta PCS:a.

Kommentit: 11

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

"Parannuksia varmuuskopioinnin ja palauttamisen vakauteen

Entistä parempaa langatonta musiikkia Nokia Music Managerilla

Päivitä puhelimesi ohjelmisto Nokia Software Updaterilla

Lisättyä sujuvuutta tiedonsiirtoon Nokia-puhelinten ja Microsoft-ohjelmien (kuten Windows Media Player 11:n) välillä sekä tuki Windows Portable Device (WPD) -ajureille"

Jonkun verran uutta, Toivottavasti lisäykset toimii..Itse latasin ja asensin päivityksen.

Henrikki

17 marraskuu, 2006 14:58  
Anonymous hannes-k kirjoitti:

Maailman paskin ohjelma: Nokia pc-suite. (6.82)
Vittu oo koskaan toiminu kunnolla, ei koskaan aina jotain epäselvyyksiä ja toimimattomuuksia. Nyt yritin ladata sen uusimman version siitä mutta sekään ei meinaa onnaa ja varmuuskopointia ei voi tehdö kun se vaan juuttuu. Ja ladatessa puhelimeen uus softa niin pc-suite päättää katkasta yhteyden. ja puhelinkin toimii aina miten sattuu vaik on kerran jo ollu huollossa. (N70) Saatana.

17 marraskuu, 2006 16:57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Kuulostaa vähän siltä, että on enemmän vikaa käyttäjässä kuin laitteissa, kun ei edes ohjelman lataaminen meinaa onnistua. :)

Itse asensin eilen uuden PC Suiten ja ihan hyvin näyttäisi toimivan. Pieniä parannuksia, vaikka kyllä edellinenkin versio toimi ihan ok.
Varmuuskopiointi toimi ilman ongelmia.

Päivitys onnistui NSU:lla 3 vkoa sitten (N80) ja yhteyden kuuluukin PC Suiteen katketa.

17 marraskuu, 2006 17:59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Ihan kivasti täälläkin toimii. Tosin otin hyvin varman päälle: poistin vanhan version sekä Software Updaterin ja siivosin rekisterin sillä Nokian tarjoamalla ohjelmalla. Puhelimen päivitystä en ole tällä versiolla kokeillut, mutta pari päivää sitten N73 päivittyi oikein nätisti Software Updaterilla.

17 marraskuu, 2006 18:40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Puhelimen liittäminen uuteen PC-suiteen asentaa luuriin (ainakin E70) mmsync softan, jos oikein hiffasin.

Tiedä sitten miten paikkaa synkronointi ja luurin käsittely kuvioita. Mutta hyvin pelasi.

-ilnux

17 marraskuu, 2006 19:21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Hannes K:n vikakuvauksen ja kirjallisen ilmaisun perusteella ei kyllä voi syyttää ainakaan sitä tahoa, joka PC-Suiten on tehnyt ;)

Itselläni oli ongelmia parittaa uutta laitetta bluetoothin yli PC-Suitella, mutta kyseessä oli muutenkin uusi läppäri. Pairing onnistui sitten, kun sen teki ensin koneen omalla bt-softalla.

17 marraskuu, 2006 20:04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Tässä versiotiedot:
Latest update: Version 6.82

* Stability fixes for backup and restore
* Improved mobile music experience with Nokia Music Manager
* Update your phone software with Nokia Software Updater
* Added fluency in information exchange between Nokia phones and Microsoft applications (such as Windows Media Player 11) with Windows Portable Device (WPD) driver support
* Released 15 November, 2006

Key software features

* Automatic, secure data transfer between phone and PC
* Connect wirelessly or via cable
* Fast, easy connection to the Internet
* Manage music, messages, contacts, and images
* Over 30 languages

17 marraskuu, 2006 20:44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Aika paljon mä olen samaa mieltä kuin "hannes-k".
Mulla ei ole mikään PC Suite 6.7-6.8 -versio toiminut kunnolla. Aina on jotain hämminkiä, USB-ajuritkaan eivät useimmiten toimi ja Suitea saa olla jatkuvasti asentamassa uudestaan.

Backup (Content Copier) on aina toiminut miten sattuu, niin edelleenkin.
Nyt se valittaa jonkin tukisovelluksen (engl. message support) puuttumisesta. Kun yritän asentaa em. mystisen sovelluksen PC Suiten helpistä, se kyllä kysyy, että asennetaanko uudelleen (!) ja käskee tekemään asennuksen puhelimessa loppuun, mutta puhelimessapa ei tapahdu yhtään mitään, mitään se ei edes yritä asentaa.
Mulla on käytössä WinXP Pro SP2 (enu), PC Suite 6.82.21.0 (enu), Nokia E60 (2.0618.06.05 / 2006-07-14) ja yhteys USB:llä.
Kaikki muut asennukset (ja niitä on paljon) toimivat OK, missäköhän vika piilee?

Tämä uusin versiohan se varsinainen vitsi on. Pitää sisällään muka NSU:n, mutta se on kuitenkin edelleen erikseen ladattava ja asennettava koneeseen. Mitä iloa tollaisella liittymällä on päivittäiskäyttöön tarkoitetussa ohjelmassa? Firmiksen päivitys kaiketi on tarkoitus tehdä vain max. muutama kerta laitteen elinaikana? Asennuspaketin koko on kuitenkin kasvanut 17,6MB -> 23,2MB, siis jotain 32% ja ylikin.

Edellisen Suite-version backupilla ei firmiksen päivityksen jälkeen tehnyt yhtään mitään. Onkohan se nyt luotettava - olettaen, että messutkin saa siihen jollain ilveellä mukaan? Onneksi mulla on kaikki data moneen kertaan tallennettu eri menetelmillä, joten mitään en kuitenkaan menettänyt.

Lisäksi omaan tietokoneeseeni asentuu uutuutena tiedostonhallintaan pari ylimääräistä virtuaalilaitetta, kumpikin koskee puhelimen kameraa ja kuvien siirtoa. Eiköhän tuonkin ominaisuuden olisi voinut säästää kamerapuhelimia varten!!! Saahan nuo tietenkin pois Device Managerilla disabloimalla Portable Devices / Nokia E60. Samantien kannattaa estää (ainakin useimmille) täysin tarpeeton (ja jossain tilanteissa jopa vaarallinen) puhelimen käyttö modeemina. Se onnistuu samalta laitehallinnan sivulta. Viksu ohjelma kysyisi, että asennetaanko mokomat ajurit ollenkaan!

PC Suite saa jäädä edelleenkin Nokian mokien kansioon, mä käytän päivittäin Oxygen Phone Manageria. Sen uusin versio 2.11.5.12 on toiminut hyvin. Ainoa sen vika on maksullisuus, mutta vastineeksi saa toimivan ohjelman ja varmat kopiot ynnä helpon PC-käytön (ei maksettu mainos, mä olen vain ohjelman asiakas, en myyjä).

Tämäntyyppinen ohjelma pitäisi kuitenkin ehdottomasti sisältyä näin kalliiden puhelimien vakiovarustukseen, joten

Nokia herää! Tehkää nopeasti toimiva PC Suite 7.

Paljon muutakin purnattavaa Nokian ylimielisyydestä olisi, mutta jääköön se toiseen kertaan.

18 marraskuu, 2006 15:19  
Anonymous hannes-k kirjoitti:

Niin en jaksanut artikulioida asiallisesti. Tosi asia on kuitenkin että kohdalleni on sattunut harvinaisen paljon murheita pc-suiten ja puhelimen välillä. Riippumatta kielenkäytöstäni.
monesti kun yrittää ladata ouhelimeen usb:n kautta jotain niin siinä vaiheessa kun tavara on valmis niin ohjelma sanoo itsensä irti. Tai ei tee mitä pyydetään tai tekee mitä ei pyydetä. Mutta se siitä narinasta. Vittu.

18 marraskuu, 2006 20:27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Alkaa jo pikkuhiljaa kyrsiä aivan uskomattoman paljon, kyse on siis nokian s40 luurista ca-42 kaapelista ja GPRS "yhteydestä" jouduin perkele 5 kertaa boottaamaan koneen että edes tänne pääsin, ja kohta VARMASTi katkeaa taas ja on uusi bootti edessä.. NOKIA KORJATKAA PASKANNE !!!

15 syyskuu, 2007 18:05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Joo Joo

Nokia SUOMALAINEN???????????

Kunhan saadaan vaan JOHTAJILLE JA
ALEMMAN LUOKAN "POMOILLE" OPTIOT NIIN
EI OLE MITÄÄN VÄLIÄ miten puhelimet täällä SUOMESSA toimii.
PÄÄASIA että ne toimii USASSA
SUURI AMERICCA JEH JEEH JEEH.
Me olemme täällä KOEKANIINEITA,
tuotteet viedään sen jälkeen usaahan, JOTKA OSAAVAT VAATIA RAHALLE VASTINETTA. Eivät osta jos ei toimi, suomalaiset ostavat kun kerran on NOKIA....................

ME HAETAAN PÄIVITYKSIÄ YM YM
Mutta kun ei edes NOKIA PC SUITE toimi päivityksien jälkeen
ostat RAHALLA nokian puhelin, toimii tasan 1kk sen jälkeen
lähetetään SALOON JA MITÄÄN EI LÖYDY VIKAAN. OLEN SEN VERRAN KYLLÄSTYNYT NOKIAN VIKOIHIN JA "MEISSÄ EI OLE VIKA VAAN KÄYTÄJÄSSÄ" MITÄÄN EI KORVATA VAIKKA OLISI TAKUU AIKA.

OSTAN SAMSUNGIN on ennenkin ollut tämä kännykkä eikä mitään vikaa ollut missään vaiheessa.
Ostin taas kerran NOKIA ja taas
on vaikeuksia kännyn kanssa.

OLEN TASAN KYLLÄSTYNYT "SUOMALAISUUTEEN"
HE HE HE HE HE
En tiedä miten päin nauraisin.

Avatkaa silmänne ja katsokaa miten NOKIAN puh. loppujen lopuksi toimii
ei taida tulla monta kehua. NE JOTKA OVAT SUOMALAISUUDEN puolesta menkää ITSEENNE ja miettikkää kuinka PALJON NOKIA lopuksi on SUOMALAINEN
( HAAA tämmöiselle NOKIAN LAITOKSELLE annetaan KAIKEN MAAILMAN AVUSTUKSIA. VOI TEITÄ SUOMALAISIA KUN TAAS KERRAN ARKADIANMÄEN VÄKI KUSETTAA TEITÄ OIKEIN OLAN TAKAA KYYNELEET TULEE SILMISTÄ KUN NAURAN TEILLE:).

TYHMIÄ OVAT SUOMALAISET HE HE HE HE
OLLAAN AIKA LÄHELLÄ VANHAA VENÄJÄ OLOJA, RUSSIASSAKIN on tänä paremmat olot kuin meillä täällä suomessa. Vanha sanaparsi
" Lottovoitto SYNTYÄ suomeen???????????????????????)
Kukahan on tämmöisen keksinyt????+++

27 marraskuu, 2007 02:57  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle