[ Siirry blogin etusivulle ]

perjantai, toukokuu 19, 2006

Uusi puhelin, kalenteri ja osoitekirja ajan tasalle

Halusin tänään töistä lähtiessä kevyen ja pienen kännykän mukaan, jolla voisi kuunnella vähän radiota ja poppia matkalla. Sony Ericsson W810i oli sopivasti käytettävissä.

Vaan enpä muistanut synkata laitteeseen kalenteria ja osoitekirjaa. Ulkopuolelta en pääse firman Exchangeen käsiksi, ja sieltä synkkaan yleensä myös henkilökohtaisen kalenterin ja osoitekirjan.

Pelastukseksi osoittautui jo aiemmin kehumani Mobical, jolla sain W810:een hetkessä kalenterin ja osoitekirjan ajan tasalle.

Minusta kaikkien operaattoreiden kannattaisi tarjota tällainen palvelu kuluttaja-asiakkaillekin. Se helpottaisi uuteen kännykkään vaihtamista, kun kalenteri ja osoitekirja sekä mahdollisesti myös muistiot ja tehtävälistat saa siirrettyä uuteen laitteeseen hetkessä. Synkronointi tuo operaattorille myös dataliikennettä.

Operaattori pystyy helposti lähettämään asetukset SMS-viestinä, kuten Mobical tekee ilmaispalvelussaan. Käyttäjän ei tarvitse olla insinööri saadakseen tiedot ajan tasalle. Ja jos tiedoissa on enemmän korjattavaa, webissä niitä on helppo muokata ja päivittää sitten mobiililaitteseen.

Aiemmissa kommenteissa oli näemmä todettukin, että Saunalahdella tällainen palvelu jo onkin SaunaSyncin nimellä. Onko teillä kokemuksia siitä?

Kommentit: 3

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

SaunaSync on kätevä varsinkin kännyn vaihdon aikoihin. Synkkasin mm. Motorolan ja Nokian välillä tiedot. Muistaakseni kuvallinen yhteystieto ei 'mahtunut' SaunaSynciin, joten en ole enää kuvia käyttänyt.

lauantai, 20 toukokuu, 2006  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Saunasync toimii kyllä hyvin, palvelu kuitenkin rajoitettu kalenteri ja yhteystietojen synkronointiin.

lauantai, 20 toukokuu, 2006  
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

SaunaSync toimii muuten ihan kivasti, mutta kun olin ensin synkannut puhelimeni PCSuitella Outlookin kanssa ja sitten synkkasin SaunaSyncillä niin seuraavalla PCSuiten synkkauksella minulla olikin puhelimessani kaikki yhteystiedot ja kalenterimerkinnät kahteen kertaan. En kertakaikkiaan löytänyt ratkaisua tuohon ongelmaan enkä sen jälkeen ole SaunaSynciä käyttänyt.

torstai, 25 toukokuu, 2006  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle