[ Siirry blogin etusivulle ]

maanantai, maaliskuu 27, 2006

Huhuja: Nokia N73 ja N93

Hollantilainen saitti newmobile on julkaissut kuvia N70:n seuraajasta N73:sta ja N93:sta. Ensinmainitussa olisi sivuejen mukaan kolmen megapikselin kamera Carl Zeissin linssillä ja jälkimmäisessä niinikään kolmen megapikselin kamera, mutta myös optinen zoom.

Julkistus olisi huhujen mukaan piakkoin. Viime vuonna Nokia järjesti huhtikuussa Destination Multimedia -tapahtuman, jossa esiteltiin N-sarja. Tapahtumaa ei vielä ole vielä pressikalenterissa, mutta viime vuonnakin se päivittyi kalenteriin muistaakseni vasta samana aamuna.

Innostusta vähentää tällä hetkellä vähän se, että ensin haluttaisiin nähdä ensimmäisten E-sarjalaisten ja uusien N-sarjalaisten tulo markkinoille. Nokian mukaan toimitukset aloitetaan vielä Q1:llä eli maaliskuun loppuun mennessä, mutta liikkeet ja tukkurit arvioivat saatavan vasta reilusti Q2:n puolella, kuten esimerkiksi oma uutislähteeni on arvioinut.