[ Siirry blogin etusivulle ]

tiistai, maaliskuu 28, 2006

Elisa metsästää Soneran hinnankorotuksilla

Soneran uutiset hinnankorotuksista kuluttajille ovat saaneet ilmeisesti Elisan innostumaan. Telemyyjät on pistetty nopeasti asialle, sillä sain jo tänään puhelun. En ehtinyt leikkiä vastaanottavaista kuluttajaa kovin pitkään, mutta vähän aikaa olin hengessä mukana.

Puhelinmyyjä sanoi, että tiedänkö nyt Soneran nostavan hintoja, ja että osa puheluistani on jopa 10 kertaa kalliimpia. "Ohhoh", vastasin. Elisa ei kuulemma hintoja ole nostanut. Nyt olisi hyvä tilaisuus vaihtaa!

Lopuksi tietysti pääsin puhelusta eroon paljastamalla, että liittymäni on firman nimissä. Kovin tarkkaa seulontaa puhelinmyyntifirmat eivät ilmeisesti aina tee, koska soittivat selvästi firman nimissä olevaan liittymään.

Veli-Matti Mattila ei ilmeisesti ole vielä päivittänyt organisaatiolleen tietoa, että hyperkilpailu puheella loppui jo.

Kommentit: 3

Anonymous Julius kirjoitti:

Vuoden aikana on ainakin kolme kertaa tarjottu halvempaa liittymää duuniliittymän kautta. Tarjoajana joka kerta sama operaattori.

keskiviikko, 29 maaliskuu, 2006  
Blogger Kirjafani kirjoitti:

Ihan mukava se vaan on että Soneran korotus saa muut aktiiviseksi. Varsinkin kun kytkykaupassa täytä olevan kuluttajalle mitään hyötyä. Hyötynä en pitäsi kohonnutta puhelulaskua.

keskiviikko, 29 maaliskuu, 2006  
Blogger Tero Lehto kirjoitti:

"Ihan mukava se vaan on että Soneran korotus saa muut aktiiviseksi."

Kunnes muut nostavat itse hintoja ehkä jo kuukauden päästä? Pointti ja ilo uusista asiakkaista jää lyhytaikaiseksi, ja edelleen kilpailu siis keskittyy herkästi hinnan perässä juoksevien asiakkaiden jahtaamiseen.

sunnuntai, 02 huhtikuu, 2006  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle