[ Siirry blogin etusivulle ]

maanantai, elokuu 15, 2005

Integroitu Bluetooth ja Windows XP SP2, osa III

Kokeilin myös Sysopen Digian ImageExpo-ohjelmaa saadakseni S60- ja S80-laitteista kuvan läppärille ja siitä siis videotykille.

Asennus oli sinänsä triviaalia: Windows-softa sisään, SIS-paketti puhelimeen PC Suiten kautta ja puhelimesta yhteyden avaaminen Windows-koneeseen. Bluetoothia käyttäessä aiheutti tosin alkuun ongelmia se, että yhteys oli jo muodostettu NPCS 6.6:n kanssa, joten uutta yhteyttä ei voinut avata (ainakaan 6630:sta ja 9500:sta kokeillessani). Jos katkaisin yhteyden ja avasin sen uudelleen, NPCS ehti avata sen ennen kuin avasin yhteyden Digian Connect-ohjelmalla, ja tämä sitten ilmoitti ettei Bluetooth-laitetta löydy, tai puhelin sanoi että enimmäismäärä Bluetooth-yhteyksiä on jo käytössä.

Siispä kokeilin DKU-2-kaapelilla, ja yhteys muodostui ensiyrittämällä. Myöhemmin sain tämän toimimaan myös Bluetoothilla, kun säädin NPCS:n asetuksia sen verran, ettei se yritä muodostaa yhteyttä Bluetoothilla puhelimeen automaattisesti.

ImageExpon demoversiolla voi tosin vain kokeilla, että ohjelma toimii. Se nimittäin lätkäisee ylläolevan kaltaisen trial-tekstin keskelle kuvaa ja toimii vain pari minuuttia kerrallaan. Softa näyttää kuitenkin maksavan reilut 120 euroa.

* * *

Jos jaksaisi virittää, jollain VNC:llä saisi kenties kasaan maksuttoman client- ja server-yhdistelmän? Kokemuksia muista vastaavista ohjelmista?

Kommentit: 1

Blogger Demens kirjoitti:

Itse kokeilin taannoin "Remote s60" -ohjelmistoa moiseen.

http://mobileways.de/M/1/3/0/

maanantai, 15 elokuu, 2005  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle