[ Siirry blogin etusivulle ]

torstai, elokuu 18, 2005

Apple iTunes Nokian musiikkipuhelimeen

Tämän aamun TalousSanomat raportoi netissä ja lehdessä, että Applen iTunes-soitin olisi tulossa loppuvuonna myyntiin tulevaan N91-musiikkipuhelimeen, jossa on neljän gigatavun kiintolevy.

"Kyllä minä olen jo sellaisen puhelimen nähnyt", Vanjoki oli sanonut TalSalle.

Toisaalta Vanjoki toteaa melkein heti perään, ettei Nokia aio sitoutua vain yhteen musiikkikauppaan ja -soittimeen, vaan Series 60 -alusta on avoin erilaisille toimijoille.


* * *

TalSan uutisessa puhutaan neljän gigabitin kiintolevystä. Julkistustiedotteessa kerrottiin kuitenkin neljän gigatavun kapasiteetista, joten taloustoimittaja lienee taas vain sekoittanut nämä. Onhan sama lehti myös uutisoinut Sampo-pankin maksavan eräänä vuonna 800 miljardia euroa osinkoja... vaikeita tällaiset isot luvut.

* * *

Päivitetty 18.8.2005 klo 09.34:
Julkaisin Tietokone.fi:ssa asiasta väärinkäsityksiä korjaavan uutisen, jossa Nokialta kerrotaan, että N91:n mukana ei tule iTunes-soitinta, vaan Nokian oma soitin. Vanjoen kommentti tarkoitti siis sitä, että N91.ssä on avoin softa-alusta, ja siksi vaikkapa iTunes-soitin saattaa hyvinkin toimia siinä.

Tunnisteet:

Kommentit: 1

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Luin TS:n jutun ja täytyy sanoa, että onpa toimittaja ilmeisesti mennyt tekemään taas aikamoisen ankan... Lukemalla jutun saa sen kuvan, että yhteistyöstä on suunnilleen virallisesti sovittu ja miljoonat iPod-käyttäjät vain odottavat puhelinta markkinoille.

Heh, katsotaan nyt sitten mikä on lopulta totta ja mikä fiktiota. Olisihan se hienoa, jos 60-sarjalle olisi tulossa iPod-ohjelma.

Se pyörineen kai sitten kaikissa vähän uudemmissa 60-sarjalaisissa..

Henrikki

torstai, 18 elokuu, 2005  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle