[ Siirry blogin etusivulle ]

sunnuntai, heinäkuu 24, 2005

Kenties MMS toimii sittenkin

Yleisesti kalliina ja teknisesti toimimattomana pidetyt MMS-viestit saivat hieman uskottavuutta silmissäni, kun epätekninen äitini lähetti minulle yllättäen jostain kodintarvikeliikkeestä kuvan multimediaviestinä. Hän oli ilmeisesti itse saanut tallennettua asetukset Nokia 6170:aan tai käyttänyt Saunalahden valmiita asetuksia. MMS-viesti vanhemmaltaan on oikeasti pieni ihme!

Haarukka- ja veitsitelineen kuva MMS-viestissä

Tottahan toki hänelle oli heti soitettava ja onniteltava yhdestä merkkipaalusta elämässä, MMS-viestin onnistuneesta lähettämisestä ilman insinöörin tutkintoa. Kuulemma homma toimi ensimmäisellä yrityksellä vieläpä. Pitäisikö uskoa?!

Nokia 6630:lla pystyin vieläpä jättämään kuvan auki ja keskustelemaan siitä puhelun aikana. Keskustelu oli niinkin tärkeä, että sopiiko tuo kotelo keittiöni väreihin ja mahtuuko sinne riittävästi haarukoita ja veitsiä. Vaan mitäpä väliä, olimme tyytyväisiä tekniikan tuomaan helpotukseen ja operaattorit saivat vastineeksi vähän rahaa.

Teknisesti orientoituneet ihmiset pitävät MMS:ää jo floppina, mutta tavallisilla ihmisillä ei ole yhtä paljon negatiivisia ennakkokäsityksiä, jos eivät edes tunne termiä "MMS", eivätkä haluakaan tuntea. Peliä ei ole siis vielä täysin menetetty.

Kommentit: 1

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Itsellä on MMS-viestit aina toimineet , kokemusta on 7650:n julkaisusta lähtien. MMS on osoittautunut oikein näppäräksi tavaksi piristää lähipiiriä valokuvilla, mutta toki sille löytyy myös hyötykäyttöä. Olen välittänyt MMS:llä mm. karttoja vieraassa kaupungissa pulassa olleille ystävilleni. MMS on loistava!

tiistai, 26 heinäkuu, 2005  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle