[ Siirry blogin etusivulle ]

torstai, kesäkuu 24, 2004

Nokia 6230i - prototyyppi vuotanut taas?

Venäläinen Mobile-Review.com esitteli ennen kesää kuvia "Charliesta", joka siis oli kesäkuussa julkistettu Nokia 6360. Nyt heillä on esitteillä uusi malli. Nokia 6230i on sivujen mukaan 1,3 megapikselin kameralla varustettu nykyisen 6230:n seuraaja, joka julkistettaisiin elokuussa 2004.

Väitetty puhelin näyttää hyvältä ja speksit ovat vakuuttavat, mutta tämä protojen vuotaminen ihmetyttää. Nämä itäeurooppalaiset ja venäläiset ovat "arvanneet oikein" jo aika monta kertaa. Useimmat asialliset web-julkaisut eivät tällaisia uutisoi, mutta tokihan näitä jo seurataan.

Kommentit: 1

Blogger MegaShark kirjoitti:

Hey! This looks like a VERY good blog! At least, u'r talkin' about my beloved 6230i! But unfortunatelly, I can't understand your language... Why don't u add a translation tool just like the one in my blog? ;)

tiistai, 11 tammikuu, 2005  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle